Gå til hovedindhold

Projekter

Sydhavnskvarteret skal være bydelen, hvor det nye møder det gamle. Hvor vi låner fra stedets historie og samtidig lader os inspirere af de mest spændende bydele i verden.

 • Læs op

Indhold

  Her kan du se en oversigt over de kendte projekter i Sydhavnskvarteret. Der vil løbende komme flere til.

  Danske Banks domicil i Aarhus er placeret på hjørnet mellem Spanien og Jægergårdsgade og har dermed en fremtrædende placering i Sydhavnskvarteret. I byggeriet er alle kundevendte funktioner placeret i stueplan, og der er kundeindgange forskellige steder i bygningen. Det giver en aktiv stueetage og facade, som spiller sammen med omgivelserne og dermed understøtter bylivet i området.

  Filmbyen udvider med ca. 4.400 m2 og plads til 300 nye medarbejdere med byggeriet af Filmby 3. Byggeriet skal i fremtiden være med til at understøtte og forstærke det unikke miljø, der allerede gror i området. Filmby3 forventes at køre med fuld aktivitet i 2020.

  Læs mere om Filmbyen her

  Jyllands-Posten har bygget nyt hovedsæde på ca. 8.500 m² med plads til ca. 300 medarbejdere i Sydhavnskvarteret. Medarbejderne flyttede ind i det fem etager høje byggeri i februar 2020 og indeholder bl.a. en foredragssal, som skal bruges til en række arrangementer som samfundsdebatter, forfatterinterviews og vinsmagning for alle interesserede.

  Læs historien om Jyllands-Postens flytning tilbage til midtbyen her

  Læs mere om de mange nye tiltag i huset her